Post by stamroycusorsa on Mar 5, 2022 11:01:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cinema 14: Thrilling Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cinema 14: Thrilling Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan kitartást kódol ▞▞▞
▞▞▞ Cinema 14: Thrilling Mystery 2022 version ▞▞▞
Cinema 14 - Jeu d'évasion d'horreur mystère Aventure pers
Imádom ezt a játékot...de eljutottam a 12. fejezethez. Ahol pefhinként játszom, majd a játék visszaállítja magát...és most már be kell töltenem a felhőbeállításomat, nem engedi...
A legjobb horror játék, amivel valaha játszottam
第二关好挑战!考脑哦⊙∀⊙!
A hirdetések végül az alkalmazáson kívülről a Chrome-ra küldtek, és amikor visszaküldtem, az alkalmazás leállt. Amikor újraindítottam és megnyomtam a start gombot, az ellenőrzőpont helyett a fejezet kérdőjénél kötöttem ki.
Cine 14 - Misterio original del horror Escape Aventura wfau
Ez a játék nagyon SZÉP!!! És ajánlom barátaimnak, hogy játsszák ezt a játékot. Szép Jumpscares és érdekes történet. Örülök, hogy rátaláltam <3
Nem tudom, hogyan kell megoldani az ötödik fejezet jelszavát/kombinációs zárát, de eddig remek játék
Szeretem!
Még akkor is, ha sok hirdetést nézek a betöltéshez, mentse, lol, ez a legjobb játék, amivel valaha játszottam.
Nagyon szeretem ezt a játékot, de a játék telepítése után folyamatosan összetörik, úgyhogy javítsd ki a problémát...
Nem voltam benne biztos, hogy csak én vagyok így. Bosszantónak találom, hogy nincs gomb a mentéshez és a kilépéshez. És legközelebb folytassa a haladást. Érzed a hátborzongató kísértetet, és azt akartad mondani, hogy most abbahagyom. De úgy tűnik, hogy a vissza gomb nem csinál semmit, és nincs más gomb, amelyet megnyomhatna. Megpróbált meghalni a minijátékban, és megnyomta a mozit, hogy "elveszíted a fejlődésed" figyelmeztetést. Ööö... Azt hittem, van ellenőrző pont. Ui: csak az én véleményem a 15 perces játékmenetről.
Véletlenszerűen összeomlik. Úgy tűnt, hogy körülbelül 2 percet kap, és kirúgják. Megpróbáltam törölni az alkalmazás gyorsítótárát, kicsit tovább jutottam. A vélemények alapján, ha olyan szerencsés, hogy kompatibilis eszközzel rendelkezik, akkor ez egy stabil játék. Sajnos a nálam lévő eszközök közül 2 ugyanazt a véletlenszerű összeomlást mutatja.
Imádom az intenzitást, a vezérlők kissé furcsák lehetnek a qt eseményeknél, de ez meglehetősen ritka.
Ez határozottan egy nagyszerű játék, és tetszik az élmény; azonban vannak részek, amik frusztrálnak. Amikor megjelenik a gonosz lény, nem lehet túllépni rajta, csak egy teszt kitöltésével. Ezek a körtesztek rendkívül nehezek, és csak egyszer-kétszer tudtam átmenni rajtuk. Értem, hogy az élen kell állnia, és készen áll rá, de ez kezdi tönkretenni a játékot számomra.
Cinema 14: Thrilling Mystery ጀብዱ qpc
Rendben
nem tudom megnyitni a játékot Szerk.: szóval újra letöltöttem a játékot és minden csodálatosan működik! Imádom a játékot és a karaktereket. Szép munka!!!
nagyon jó játék, nagyon szeretem a történetet. ajánlott💪
Elég jó
Szép sztori, nem igazán rajongok a horror játékokért, de ennek jó a fejlesztése, ami miatt elragad a játék közben. Szuper munka és köszönöm
A játék jó, de nehezen találom ki a 2. fejezet kódját. Alkotó, adnál egy tippet? Nem vagyok hangos, hogy pénzt használj fel a játékra, ezért nagyon hálás lennék, ha tippet kapnék a kód beszerzéséhez
Egyelőre élvezem a játékot, néhány jó ugrásszerű ijeszt kaptam. szeretem
Túl sok párbeszéd, amelyet végig kell koppintani, majd véletlenszerűbben koppint a képernyőn. Lassú és unalmas.
Ez volt az egyetlen horror/rejtélyes játék, ami valaha lenyűgözött. A mélyreható tudás, az ésszerű minijátékok és a többféle út segítségével világosan láthatja, mennyi erőfeszítést fektet a fejlesztő a játékba. Remek munkát végzel, és nagyon köszönöm az órákig tartó szórakozást! <3
Jó játék, de KÉRJÜK, hogy az utasításokat angolul tegyétek!! Ez most Japánban van, és olyan nehezen játszom a játékot, hogy nem értem a különböző mérőórákat és utasításokat!,
Cinema 14: Thrilling Mystery Seikkailu vvh
Bad Piggies معمایی mrjv
Nem tudtam játszani a játékkal, mert mindig kirúg belőle!!! Nem tudom miért, de szeretném ha megnéznéd, mert nem tudom lejátszani
Ez nagyon megijeszt... Egy olyan ijesztő macskának, mint én, nem, kiszállok ebből a játékból, amint valami közbejön 😂😂 ettől függetlenül jó móka
Érdekes játékmenet ijesztgetésekkel, de nem jó tippekkel
Bármilyen ötlet, hogyan szerezhetem be a többi fejezetet, mint ahogy én választottam, szerezzem be a játékot, de onnan semmi
Ennek a játéknak fantasztikus a történet és a grafika is csodálatos!!!!! Kicsit ijesztő, de kit érdekel, nagyon szeretem ezt a játékot. Azt akarom, hogy a készítő több játékot készítsen, mert tudom, hogy biztosan csodálatos lesz(*´∀`*)♥(✿ฺ´∀`✿ฺ)ノ(◍•ᴗ•◍)❤(♥ω♥*)😍 😍😍😍😍
A legjobb játék Imádom ezt a játékot!!! Az egyetlen dolog, amit utálok a játékban, az az ugrásszerű ijesztgetés, ami mindig előjön a semmiből, szeretem a művészeti stílust, ez csodálatos, és ez a legjobb horror játék, amivel valaha játszottam életemben. Csak így tovább👍. Nem csak a 14 a kedvenc számom, hanem egy skeepy nevű youtuberhez kapcsolódik QUACK! (ha ezt is látod, válaszolhatsz Quack-kel pls ty❤️) Szerkesztés: Soha nem tudtam, hogy válaszoltál, mert ez az apám fiókja, de köszönöm, hogy válaszoltál ❤️remélem jól csinálod ✨
Cinema 14: Thrilling Mystery Seiklusmängud ijh
mano, esse jogo é muito bom
Ez a játék jó nekem, és nagyon szeretem, szeretem az ilyen horror játékokat, és megértem a hirdetéseket, tudom, és remélem, csinálsz még játékot
Szerkesztés az előző értékelésből Köszönöm a választ! Küldtem e-mailt a játék közbeni lefagyással kapcsolatban. xD Szerkesztés: Újra elküldtem az e-mailt hahah.
malajziai vagy?
Csodálatos történet.. Szép játék
每次從save point load進game的時候就會黑屏,搞到整個遊戲又要從頭玩玩過...... 好像是中...... 好像是中