Post by stamroycusorsa on Mar 5, 2022 10:58:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MHA:The Strongest Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MHA:The Strongest Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на повече токени ▞▞▞
▞▞▞ MHA:The Strongest Hero 2022 version ▞▞▞
Обичам mha но 3.3BG?! Това е твърде много за мобил!
Въпреки че се наслаждавах на играта през първите 30 нива, тя се застоя много бързо. Нуждае се от повече съдържание и по-добро възнаграждаване (смилането не си заслужава) система.
това е една от най-добрите игри, които съм играл някога!анимацията е страхотна. единственото нещо, върху което смятам, че трябва да се работи, е увеличаването на картата.
Жалостта изисква 100 издърпвания, всеки 10 издърпвания струва 2500 герой монети, почти не получавате монети от ежедневниците. Това, което прави играта, е да хвърля някои добри количества HC в началото на игровото изживяване в режим Super Co-Op, а след това едва можете да получите нещо. Всяко прокарване на снабдяване за покачване на героите струва 20 издръжливост, имате нужда от над 10 проби за храна и т.н. и вашата издръжливост не се презарежда за повишаване на нивото на акаунта ви. Наистина трябва да намалите изискванията за съжаление и да презаредите издръжливостта с покачване на нивото.
😀❤ Обичам тази игра, защото е супер кол. Най-добрата игра някога, пет звезди, четири вие.❤😀
Страхотна игра. Мислех, че няма да мога да го изтегля заради Genshin Impact, но се радвам, че го направих.
Не го играйте като f2p. Това е боклук, а меленето е тъпо и принудено да бъде ежедневно.
Откровено грабване на пари и загуба на време. Тук имаме още една невероятно развита игра с популярно аниме зад него, съсипано от алчни разработчици, които изпълват почти всеки аспект на играта с подвеждащи и скъпи микротранзакции. Сякаш това не беше достатъчно, героите често се пускат с нерфове в сравнение с TW версията на играта без никакво предупреждение и на разработчиците им отнема до 2 седмици, за да се справят правилно с притесненията на играча.
Страхотна игра, но мразя системата за съжаление
Full Pipe: Avontuurspellen Avontuur dgmp
MHA:The Strongest Hero ઍક્શન vtb
MHA:The Strongest Hero Märulimängud bbec
Страхотна игра, наистина забавна! Лош екип на разработчиците, който не е в състояние да признае грешките си или да поправи много очевидни проблеми, които правят f2p почти невъзможен. Единственият път, когато пуснаха някои промени за f2p, те едва направиха голяма разлика! те не биха могли да бъдат по-очевидни относно това да ни гледат като ходещи чували с пари!!! Да не говорим за дързостта на фалшива реклама и след това обвиняване на играчите за издаване на възстановявания. Направете го по-свободно да играете приятелски!
Добре
Добра игра, но съмнителни решения за балансиране; също какво става с NA да получи всички промо кодове и ЕС да получи НИКАКЪВ?
Някак си променям мнението си за смилането си заслужава, наистина е p2w, но графиката е добра, просто не разбирам защо да не направя билетите за набиране на 50 геройски воини вместо 250!!Това би било печеливша ситуация, повече хора биха искали да купят герой монети и играчите ще бъдат доволни от покупката и бихте могли да направите процента отпадане на персонажа като половината, това буквално ще бъде печеливша победа, печелите повече пари и играчите остават онлайн насладете се на играта mor games трябва да са забавни, а не p2w
Всичко това е ново за мен... но като нов хардкор фен, това е прекрасно... но всичко е бъгове или изостава
Всъщност обичам тази игра, НО ЦЕЛИЯТ МИ АКАУНТ СЕ РЕСТАРТИРА?! Играх в продължение на месеци И сега се рестартира, искам ВРЪЩАНЕ НА АКАУНТА!
Unikalna teglete q
Мисля, че е страхотно, наистина гледам Mha/bnha и нямам търпение да го играя! Но.. е 1% 🥲
MHA:The Strongest Hero Acțiune pet
Играта за боклук... изобщо не е приятелска на f2p, сега можете да кажете, че за всяка игра на gacha, но не.. тази игра я изведе на следващото ниво! всичко е монетизирано! от наградите ви за ежедневен вход до мисия, награди за мисия всичко е монетизирано! !това, което имам предвид е, че получавате малки награди от играта, така че ако искате повече награди от същите тези мисии, трябва да купувате пакети!! те просто разделиха наградите буквално в 2 категории хаха!
Играта е наистина забавна, но компанията, която управлява играта, е взела твърде много лоши решения по отношение на монетизацията. Endeavour беше силно понервен в сравнение с китайската версия с единствената цел да продаде пасивните си карти.
Забавно е, с изключение на това, че е почти същата игра като honkai Impact 3rd с предимно различна графика. Много визуални елементи на бойното поле, звукови ефекти и дори самата бойна система е буквално същата като honkai Impact 3rd. Направете оригинални игри, моля!
Не го играйте. Те понервиха един от най-добрите герои, без да информират базата на играчите и погрешно го рекламират. Тази игра далеч не е приятелска на f2p. Той осигурява достатъчно ресурси, за да получите мулти на месец. Версията за Тайван предоставя ресурси за 2 безплатни мултипликации всеки месец без събития. Не докосвайте тази игра. Изглежда като вземете пари и пуснете играта в рамките на една година. За тези, които се чудят, 500 $ е гарантиран S Rank персонаж и за да го надстроите напълно, имате нужда от 9 допълнителни копия.
Добра игра
Аз лично не съм имал проблеми с играта. И получих всички първокласни герои досега. Но играта е толкова безпардонна и заключена зад платена стена. Поправете проблемите с герой монети и ще го сложа на 5
Боже, тази игра е най-добрата - СЪЩО анимацията е страхотна и трябва да видите деку, използващ своите сили! Също така е страхотно, можете да разположите tho!
Прекалено яка игра
Харесвам играта, но не се отваря от вчера. Това е просто черен екран. Опитах се да го деинсталирам и да го инсталирам отново, но без успех.
НАЙ–ДОБРААА ИГРААААА
MHA:The Strongest Hero Akčné qbki
Прегледът продължава да се изтрива. Това е грабване на пари. Мениджърите се интересуват само от парите. Те оставиха всичко зад плащането.Ако това беше правилна игра на компютър или конзола, нямаше да струва 5 долара. И все пак хората по някакъв начин са достатъчно глупави, за да харчат стотици за това
Най-неприятелската игра, която съм играл в живота си. Но анимациите и графиките са болни
Е, от ревютата си помислих, че ще му дам шанс, тъй като графиката и контролите, да, добре е, но просто не е така, не бих го препоръчал на никого, искам да кажа, че бих, но само ако са фенове на MHA, но в останалата част не мисля, че си струва, просто си губите времето и ако устройството ви е лошо, може да имате проблеми с всички допълнителни изтегляния в играта, тази игра е като 7 GB и това е много за по-стар мобилен телефон
Играта е наистина забавна и ме държи наоколо с часове, единственият проблем е, че изпитвам проблеми. Трябва да актуализирам играта, когато ми каза да изтегля повторно клиента, така че го правя. Пише 100%, но все още не се актуализира. Опитах да отменя актуализацията няколко пъти и да го направя отново, но никога не завършва.
Обичам тази серия. Играта изглежда страхотно, всеки герой се чувства уникален и има много различни неща за правене, но все още не мога да дам добра оценка на тази игра. Начините, по които те карат да харчите, са очевидни и ненужни. Играта изглежда като грабване на пари. Призовките са наистина скъпи и системата за издръжливост е гадна. Надявам се нещата да се подобрят, за да мога да актуализирам прегледа си в добър.
Хубаво, но е малко трудно да се играе, ако си свободен да играеш
Най-добрата аниме игра, която съм играл 10/10 обичам графиката и героите
Най-яката игра за телефон