Post by stamroycusorsa on Mar 5, 2022 10:43:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povolit režim boha ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Journey 2022 version ▞▞▞
Baví mě to. Angry Birds jsem dlouho nehrál. užívám si. Skvělá hra!!!
Angry Birds Journey Teka-teki ikaf
Skvělé hrát znovu Angry Birds. Není to obtěžující jako minulé hry se spoustou otravných reklam. Jsem rád, že se Rovio vrací ke kořenům této hry a dělá to, co vybudovalo tuto značku. Děkuju.
vypadá a hraje mnohem lépe než originál.
Nic zvláštního. Je to odinstalováno.
Skvělé pro děti, příliš jednoduché pro dospělé. Při hře hodně padá a k vyřešení je potřeba restartovat telefon. Už je mi z toho špatně.
Vždycky jsem miloval Angry Birds... Až do teď. Tato hra je přinejlepším průměrná a kvůli lesku ztrácí hodně ze zábavy při bití bloků. Pamatujte na Rovio, lidé milují dobrý výbuch! 💥
Skvělá hra! Ty prasata mě nutí brát to osobně.
Angry Birds Journey Bulmaca hfv
Hru miluji až na to, že na jedné z úrovní je závada, kde nemohu použít levou nebo pravou stranu. Nechá mě to jít přímo dolů a ztratím život. PROSÍM o opravu. Ostatní závady také.
Zatím je to snadné, hraje někdo?
Tato verze se mi moc líbí, mezi úrovněmi je mnohem méně prostoru.
Pokud by hra vyšla před 10 lety, byla by stále zastaralá.
Angry Birds Journey Teka-teki cslq
na plotě. je to dobré, zatím to vypadá zábavně.. s těmi životy. Obávám se, že bude mít nepřekonatelné úrovně, které vás donutí si něco koupit nebo skončit. Uvidíme. Po chvíli aktualizuji.
Od aktualizace před 3 dny hra nemá zvuk. Není to můj telefon, protože jako jediný nemá zvuk. Pomoc
Za originál jsem zaplatil ještě ten den. Jak daleko klesli. Udělali jste na tuto cestu zábavnou hru? WTH, součástí zábavy bylo předělávat úroveň, aby bylo dosaženo maximálního skóre. Teď to vypadá, že se za hraní vyplatí. Tak daleko jsem se ještě nedostal, ale pochybuji, že to udělám.
Pineapple Pen Παιχνίδια arcade zpo
Angry Birds Journey Başsındırma symr
Nezaujalo... Oproti předchozím dílům je to divné...
Angry Birds Journey እንቆቅልሽ ylbs
Je to zábava. Hodně se to podobá původní hře Angry Birds, ale právě proto se mi líbí!
Podařilo se mi dosáhnout lvl 200 za 4 dny bez utrácení peněz a zatím to byla velká zábava!! Musíte jen vědět, co každý pták dělá, a pochopit, jak budou struktury reagovat na náraz. Je to pěkný malý "žrout času" a uvidím, jak dlouho vydržím hrát, než budou lvls bezkonkurenční bez placení.
Zábavné, ale málo způsobů, jak vydělat mince a vylepšení. Je hezké, že máte k dispozici víc než jen prasata... ale některé úrovně se zdají být téměř nemožné. Je trochu smutné, že Rovio z toho dělá peníze
Hra je určena pro děti, grafika je velmi dětinská. Hra mě vůbec nezaujala.
Jednou za čas získáte úroveň Murphyho zákona (není to stejná úroveň, jen náhodná), kde rozbijete všechny bloky pod klecemi a pokaždé se odrazí a přistane na jiném bloku. Je to frustrující, ale součástí zábavy. S mými dětmi pořádáme soutěže a odměny jsou cucačky, bonbóny, samolepky nebo omalovánky!
Nevěřte hodnocení, polovina kladných recenzí vypadá jako falešná. Hra není nic jiného než frustrující, jakmile se dostanete na vyšší úrovně a jasně vás nasměruje k utrácení peněz, abyste to zkusili znovu. Není to zábavný způsob, jak trávit čas, teď jen výmluva, jak se z vás pokusit vymáčknout každý desetník.
Neustále končící úrovně před tím, než všechny figurky dokončí pád, který dokončí úroveň, ale do té doby se na obrazovce objeví vyskakovací okno „Chcete pokračovat“, když vidím, že jsem jasně vyhrál úroveň za ním
Doslova má nemožné úrovně. Mnohokrát jsem narazil na neporazitelná prasata, která zasáhli přímo několika ptáky a ono to nedělalo nic jiného, než že se poskakovalo po obrazovce, než přistálo bez zranění. To se obvykle stává, když jste uvízli na úrovni a na konci máte dostatek ptáků, abyste ji porazili. Přímý výběr peněz od společnosti Rovio. Nestojí to za váš čas.
Prolétl jsem 20 úrovněmi, zatím v pořádku, ale žádáte mě, abych ohodnotil hru příliš brzy, pouhých 45 minut do ní, kámo, dejte mi šanci projít si to, než mě požádáte o hodnocení, pravděpodobně dostanete lepší hodnocení. Všem hrám, které mě spěchají hodnotit, dávám 3 hvězdičky. Buďte trpěliví, dejte hráči šanci a čas hrát.
Tato hra cheatuje, čím blíže se blížíte ke konci, pak vás obtěžují přidávání k upgradu. Takže odinstaluji,
Některé úrovně jsou velmi těžké. Pak přijde jeden, který trvá několik dní, než se dostane. To se mi líbí. Je to vždy výzva.
Stará verze se mi líbí víc
to je hustý
NELÍBÍ SE HRA!! Stále mrzne - nestojí to za zhoršení.
Miloval jsem to až do úrovně 80, což pro mě bylo nemožné. Nemám rád hry, kterým docházejí životy, zvlášť u těžkých her. S tím jsem skončil.
je to moc jednoduché...možná něco pro děti.👍🏾
Nemohl jsem přestat hrát, jakmile jsem začal, nemohl jsem to odložit!
Nestojí za to... Požadovali jsme next gen grafiku... Ale tohle je krok zpět... a hra jen pro batolata... Tady nic pro dospělé, taky doufám, že fungují i na špatných prasátkách 2.. protože tohle je propadák
zábavný způsob, jak trávit volný čas
je to vlastně zbraň na hraní 4 hvězdičky, protože si stále myslím, že angrybirds epos je nejlepší
Děkuji za e-mail, který mi sděloval, že je tu nová hra – od té doby, co jsem to zjistil, jsem nepřestal hrát. Dobrá práce!
Miluji příběhovou linii, kreativitu a zní v podstatě všechno o této hře!!
Nefunguje, zamrzne na uvítací obrazovce, kde musíte přijmout jejich podmínky
Kéž by měli více úrovní, udělali je všechny teď